Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur

Werkcafé voor nieuwe docenten

Geïnteresseerden in een baan bij De Triade, of één van de andere scholen van het Atlas College, zijn op 7 feb. van harte welkom bij het nieuw ontwikkelde werkcafé. Daar kunnen ze in gesprek met collega’s en directie over werken in het onderwijs.

Op 7 februari bruist het bij SG De Triade van de activiteiten in het kader van de open dag. Tientallen jongeren en hun ouders bezoeken de school om sfeer te proeven en zich te oriënteren. Een perfect moment voor potentiële docenten om ook een kijkje te komen nemen. Geïnteresseerden in een baan bij De Triade, of één van de andere scholen van het Atlas College, zijn tussen 18.00 en 20.30 uur van harte welkom bij het nieuw ontwikkelde werkcafé. Daar kunnen ze in gesprek met collega’s en directie van De Triade over werken in het onderwijs. Nieuwe collega’s hoeven geen onderwijsbevoegdheid te hebben, maar moeten wel bereid zijn om die te behalen. Daarnaast moeten ze affiniteit hebben met het type onderwijs van De Triade en de leerlingen die daar rondlopen.

SG De Triade is een kleinschalige school voor modern, toekomstgericht technisch onderwijs met veel oog voor de individuele leerling en ouder. Op korte termijn zijn er vacatures voor een docent BWI (Bouwen, Wonen, Interieur) en voor onderwijsassistenten voor BWI en MVI (Media, Vormgeving en ICT). Voldoende praktijkkennis en een HBO-werk- en denkniveau is een vereiste. Binnenkort worden ook meerdere andere vacatures verwacht.

Geïnteresseerden die niet in de gelegenheid zijn om op 7 februari het werkcafé van De Triade te bezoeken, kunnen een afspraak maken met Jeanine van Schendel, adjunct-directeur, via 0299-480090. Ook voor meer informatie over de vacatures is zij contactpersoon. Meer informatie over werken bij het Atlas College, waar SG De Triade deel van uitmaakt, is te vinden op onze vacaturepagina.

Ga terug

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E info@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!