Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Eerste schriftelijke schoolexamens SG Newton een feit

Het leek wel een militaire operatie, maar de eerste schriftelijke schoolexamens na de schoolsluiting, is op SG Newton een feit. Alle leerlingen, op eentje na die officieel is afgemeld, maakten gisteren de toetsen geschiedenis.

Het leek wel een militaire operatie, maar de eerste schriftelijke schoolexamens na de schoolsluiting, is op SG Newton een feit. Alle leerlingen, op eentje na die officieel is afgemeld, maakten gisteren de toetsen geschiedenis. Een belangrijke rol was daarbij weg gelegd voor de concierges, die de logistiek buiten in goede banen leidden en na afloop de ontsmetting van tafels en stoeltjes voor hun rekening namen.


Marion Winkelhuis: "Wij waren blij de leerlingen te zien, zij waren ook heel blij ons weer te zien. Ze waren erg serieus, volgden zonder problemen het strakke protocol en hadden goed geleerd. Sommigen gaven zelfs aan nu voor het eerst goed aan het leren geslagen te zijn. Wel leefden er nog veel vragen over 'hoe verder'. Vandaag staat economie op het programma. We stropen de mouwen weer op."

Ga terug

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E info@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!