Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur

Routebeschrijving

Hieronder vindt u de routebeschrijving naar het Atlas Service Centrum. U kunt ook de plattegrond bekijken of uw route bepalen m.b.v. Google maps.

Let op, wanneer u gebruik maakt van een TomTom of een andere routeplanner.
In veel gevallen wordt u op het Dampten vlak voor het gebouw van SG Newton al rechtsaf gestuurd. U moet hier echter nog verder rechtdoor rijden. Voorbij SG Newton ziet u het Atlas Service Centrum aan uw rechterhand. Klik hier voor meer details

Plattegrond

Klik hier voor een plattegrond met de route naar het Atlas Service Centrum.

Openbaar vervoer

Wanneer u met het openbaar vervoer reist, gaat u uit het stationsgebouw van Hoorn rechtsaf. U loopt via de stationsweg en het Keern over de overweg en gaat daarna bij de stoplichten linksaf het Dampten op. U neemt daarna de eerste straat rechts (ook Dampten). Aan het einde van de straat (vlak voor de T-splitsing) ziet u aan uw rechterzijde het Atlas Service Centrum.

Auto

vanuit Enkhuizen/Lelystad
Vanuit de richting Enkhuizen rijdt u via de N302 (Provinciale weg) naar Hoorn. Op de  kruising met het Keern gaat u bij de stoplichten linksaf. Bij de eerstvolgende stoplichten slaat u rechtsaf (Dampten). U neemt vervolgens de eerste straat rechts (ook Dampten). Aan het einde van de straat (vlak voor de T-splitsing) ziet u aan uw rechterzijde het Atlas Service Centrum.

vanuit Amsterdam
Vanuit de richting Amsterdam rijdt u via de A7 naar Hoorn. U neemt vanaf de A7 afslag 8 (Hoorn). Aan het einde van de afslag gaat u nog voor de rotonde rechtsaf (Provinciale weg, richting Hoorn). Vervolg deze weg tot de (turbo) rotonde en neem de afslag Berkhout (rechtsaf), ga rechtdoor (Dampten) en volg na ca. 150 meter het Dampten naar links. Neem daarna na ca. 250 meter de eerste afslag links. Aan het einde van de straat (vlak voor de T-splitsing) ziet u aan uw rechterzijde het Atlas Service Centrum.

vanuit het Noorden
Vanuit het Noorden rijdt u via de A7 naar Hoorn. U neemt vanaf de A7 afslag 8 (Hoorn). Aan het einde van de afrit (rotonde) gaat u linksaf. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor (Provinciale weg). Vervolg deze weg tot de (turbo) rotonde en neem de afslag Berkhout (rechtsaf), ga rechtdoor (Dampten) en volg na ca. 150 meter het Dampten naar links. Neem daarna na ca. 250 meter de eerste afslag links. Aan het einde van de straat (vlak voor de T-splitsing) ziet u aan uw rechterzijde het Atlas Service Centrum.

 

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E info@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!