Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Vijf topscholen…

OSG West-Friesland, Copernicus SG, SG Newton, SG De Dijk, SG De Triade: Vijf schitterende scholen met elk een eigen sfeer en karakter èn veel keuzemogelijkheden, dus altijd een school die bij jou past. Van vmbo tot en met vwo. En voor welke school je ook kiest, we helpen je om je talenten verder te ontwikkelen, zodat ook jij kunt schitteren! Het Atlas College is een openbare scholengemeenschap. Dat betekent dat iedereen bij ons welkom is en dat we willen leren van elkaars verschillen.
 

Er is altijd een school die bij je past

  • maatwerk
  • vmbo tot en met vwo
  • gymnasium en technasium
  • Fast Lane English en High school English
  • internationale reizen
  • sportklassen
  • kiezen uit extra vakken: Chinees, techniek,…
  • dans, theater, muziek


Leren op het hoogste niveau voor een waardevol diploma

Bij de Atlasscholen kun je onderwijs volgen op vmbo-, mavo-, havo of vwo-niveau. Maatwerk is bij ons vanzelfsprekend, zodat jij onderwijs kunt volgen dat precies bij jou past en op het voor jou hoogste niveau kunt leren en een waardevol diploma kunt halen.
 

Vele bijzondere keuzemogelijkheden

Behalve de 'gewone' lessen, kun je kiezen voor extra lessen in bijvoorbeeld Chinees, sport, theater, dans of muziek. Extra Engels kan ook. Fast Lane English leidt op tot het Cambridge certificaat. Of Chinees, een taal die steeds belangrijker wordt. Techniek is ook een mogelijkheid. Robotica is sterk in ontwikkeling en voor elektromonteurs is werk genoeg.
 

Onze jarenlange ervaring staat garant voor jouw succes

De OSG West-Friesland begon in 1868 in Hoorn. De Triade in Edam startte in 1932 als technische school Zuiderzee. Samen hebben de Atlasscholen jarenlange onderwijservaring en een solide basis in Hoorn, Edam en Medemblik. Alle vijf scholen bieden al jaren lang kwalitatief goed onderwijs (oordeel volgens de inspectie) , wat bijvoorbeeld blijkt uit de doorstroomcijfers en de examenresultaten door de jaren heen.

Onze locaties

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!